PROJECTES

A AMPLIA desenvolupem projectes macro per crear experiències úniques. Disposem de capacitat de treball de 360º per afrontar qualsevol repte, minimitzant riscos i assegurant que el client no s’hagi de preocupar de res.

ALGUNS PROJECTES EN ELS QUALS HEM COL·LABORAT:

Symphony

Projecte itinerant que ofereix una experiència immersiva. La proposta transcorre en dues unitats desplegables, de cent metres quadrats cadascuna: el primer espai està dedicat a la projecció d’un film en pantalla gran i el segon està destinat a la pel·lícula de realitat virtual.
Aquest projecte també és present a la seu principal de CaixaForum de Barcelona i a Saragossa, amb instal·lació en dues sales de la projecció de la pel·lícula panoràmica i els dispositius de realitat virtual.

Terra de somnis

La mostra forma part del programa Art al carrer, a través del qual la Fundació “la Caixa” vol aproximar l’art a les persones fora del marc habitual de museus i sales d’exposicions.

Està formada per 40 fotografies. Reflecteix la vida quotidiana dels habitants d’Anantapur, a l’estat d’Andhra Pradesh, una de les zones més pobres de l’Índia, on viuen les comunitats més marginals i vulnerables del país.

Georges Méliès

L’exposició es pot veure en un nou i innovador format itinerant que, en un espai de 200 metres quadrats, trasllada els visitants a l’ambient de principis del segle XX per explicar com es va produir el naixement del cinema com a fenomen popular.

La mostra inclou reproduccions d’aparells, maquetes, objectes d’època i còpies de fotografies, així com la projecció de diversos films, amb una atenció especial a Le voyage dans la Lune (1902).

De polo a polo

 L’exposició forma part del programa Art al carrer, a través del qual la Fundació “la Caixa” vol aproximar la ciència, la natura i la cultura a les persones fora del marc habitual de museus i sales d’exposicions.

La mostra convida a realitzar un sorprenent recorregut per alguns dels espectaculars espais naturals de la Terra, molts d’ells coneguts com a hotspots, ecorregions terrestres reconegudes per la seva elevada biodiversitat i que es troben greument amenaçades per l’activitat humana. Un viatge des de l’Àrtic fins a l’Antàrtida a través de 52 impactants imatges i per tots els biomes de la Terra.

El viatge del Guernica

La mostra descobreix el context històric de l’època, així com les claus per entendre la importància i el significat del Guernica.

Inclou audiovisuals, reproduccions fotogràfiques i de cartells de l’ època, i facsímils de documents i dibuixos que pretenen explicar la història de la creació i els viatges d’ una de les obres més representatives de l’artista més important del segle passat.

Altres Mons

L’exposició Altres mons. Viatge pel sistema solar de la mà de Michael Benson permet realitzar un recorregut cientificoartístic pel sistema planetari a través de 40 fotografies de gran format, seleccionades i processades pel cineasta, artista i escriptor nord-americà Michael Benson.

Altres Mons. Viatge pel sistema solar forma part del programa Art al carrer, a través del qual la Fundació “la Caixa” vol aproximar la ciència i la cultura a les persones fora del marc habitual de museus i sales d’exposicions.

Leonardo da Vinci

La mostra, es desenvolupa en dos espais: a l’interior, un espectacle audiovisual connecta el pensament de Leonardo amb el nostre dia a dia; a l’exterior, quatre grans maquetes reprodueixen fidelment algunes de les idees més modernes i premonitòries de Leonardo.

Aquesta exposició ens acosta al seu tret més essencial: la curiositat insaciable. Expert en diverses disciplines, la seva creativitat neix en la seva gran capacitat d’ observació i experimentació. A través dels seus mètodes, es va allunyar dels mecanismes clàssics d’aprenentatge i va establir una nova escola basada en analogies i l’empirisme.

Herois Ocults

Ens envolten cents d’estris que han estat fabricats milions de vegades i que s’han convertit en indispensables en el nostre dia a dia.

L’exposició ens explica les històries que hi ha darrere de 13 d’aquests objectes quotidians i també detalla què s’amaga rere alguns objectes propis de la cultura espanyola com el botijo, la fregona o l’oliera antigoteig.