QUI SOM

AMPLIA: una experiència única

AMPLIA és una empresa especialista en crear espais innovadors i diferenciats per a l’exposició de marques, productes i idees. Brindem a les empreses una oportunitat excel·lent d’acostar-se al seu client objectiu.

Creem solucions per a empreses, des de petites exhibicions regionals fins a extenses gires arreu d’Europa; tot és possible. Disposem de las millors solucions de continent per a qualsevol projecte, amb un producte ideat per arribar al públic en el món real.

5000

m2 instal·lacions

57

Professionals

10

Anys d’experiència

SOLUCIONS INTEGRALS

L’expertise d’AMPLIA permet desenvolupar una solució personalitzada, acompanyant els seus clients en tot moment.

Realitzem projectes integrals, des de la idea conceptual fins a la seva execució. Això és possible gràcies a la nostra capacitat tècnica pel disseny, la fabricació, el muntatge, el manteniment i la itinerància de l’espai creat.

DISSENY, TECNOLOGIA i INNOVACIÓ

A AMPLIA treballem per aconseguir experiències interessants i diferenciades a través de l’ús de les últimes novetats en disseny i tecnologia.

Les nostres instal·lacions, de més de 5mil metres quadrats, són versàtils i capdavanteres, podent crear qualsevol tipus de maquinària, prototip o fabricació adhoc per poder afrontar diferents tipus de projectes.

QUALITAT I COMPROMÍS

AMPLIA treballa amb els màxims estàndards de qualitat, a través de la proactivitat, el compromís, la passió per l’excel·lència i la nostra experiència. La qualitat forma part de l’essència AMPLIA, disposem d’un sistema de gestió integrat, certificat i consolidat, complint les normes internacionals (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i UNE 166002). El nostre equip de professionals altament qualificats s’esforça per satisfer les necessitats del client mitjançant un disseny tècnic i visual perfecte.

Calaf Grup es compromet amb la satisfacció dels seus clients, el respecte pel desenvolupament sostenible de l’ecosistema i els llocs de treball segurs, saludables i harmònics. El compromís amb el compliment dels requisits legals i contractuals; la prevenció de la contaminació, accidents de treball i malalties laborals, la prevenció i atenció d’emergències i el foment de la Responsabilitat social amb els seus grups d’interès.

Això ho aconsegueix aplicant el seu coneixement en presta els serveis d’ enginyeria i construcció, millorant i innovant contínuament els seus processos i recursos, en procura de la generació del benefici social, econòmic i ambiental per a totes les parts interessades..